center-pro-КИБЕРСИГУРНОСТ-ВЪВ-ВРЕМЕНАТА-НА-AI-И-DEEP-FAKE

Насоченост: Курсът по Киберсигурност във времената на AI и Deep Fake от ЦЕНТЪР ПРО е създаден от специалисти по киберсигурност,  които ежедневно се борят със заплахите в дигиталното пространство и управлението на риска!

Киберсигурност във времената на AI и Deep Fake е курс без аналог насочен към всички, които желаят да  защитят себе си и компаниите си от опасностите в дигиталната среда.

По време на обучението ще научите кои са основните заплахи за киберсигурността, основните методи на атака и как да се предпазите при използването на всеки от тях срещу Вас или компанията, в която работите.

98% от хакерските атаки са в резултат на човешка грешка! Включете се в курса по Киберсигурност във времената на AI и Deep Fake и бъдете киберзащитени!

 

Обща информация за курса:  Курсът е насочен към всички, които желаят да  защитят себе си и компаниите си от опасностите в дигиталната среда. По време на обучението ще бъде разгледани актуалните заплахи, процесите на изтичане на информация и как да се защитим от тях. Ще бъдат обсъдени СЪВЕТИ за безопасна работа в дигиталното пространство от нашите експерти, както и „Рецептите за успех“ в него. Заедно да изградим  знания и умения в сферата на киберсигурността. 

Какво ни отличава? 

 • Инструктор с дългогодишен опит в киберсигурността; 
 • 60% от обучението е с практическа насоченост; 
 • Малки групи за обучение; 
 • Възможност за провеждане на обучение по график според Вашите възможности. 

Защо да изберете ЦЕНТЪР ПРО ?

 • Опит

Благодарение на 10-годишния ни опит в областта на провеждането на обучения, ние постоянно се усъвършенстваме и винаги отговаряме на най-високите стандарти и изисквания за качество и професионализъм като предоставяме на своите клиенти най-добрите и практически насочени обучения. 

 • Екип

Нашият мотивиран и квалифициран екип от професионалисти са гаранция за предоставяне на най-високо качествени обучения.

 • Гаранция

Избирайки обучение с ЦЕНТЪР ПРО, Вие получавате 100% сертификат за качество 

 • Актуалност на курса

Учебното съдържание на курсовете в нашето портфолио е насочено към най-актуалните тенденции и е съобразено с потребностите на бизнеса;

 • Форма на обучение

Предлаганото обучение се провежда в реална среда от лектор с дългогодишен опит в сферата на киберсигурността; 

 • Резултат

Ние изграждаме знания и умения в нашите обучаеми;

 • Сертификат

Център ПРО издава сертификат за успешно преминат курс;

 

Продължителност на курса: Настоящият курс е с продължителност от 90 часа  /1 час е с продължителност от 60 минути/. Срокът на провеждане е два месеца и половина, като обучението се провежда в делнични дни, съответно: Понеделник- Сряда- Петък.

spas ivanov centerpro.bg

Спас Иванов е дългогодишен консултант по киберсигурност на организации от частния и публичния сектор. Участва в разработката на системи за управление на информационната сигурност на десетки организации от публичния и частни сектор.

Водещ одитор по ISO27001:2022, сериозен опит с анализ на риска и различни добри практики по киберсигурност. 

Продължителност: 1 ден /  3 уч. часа; 

Часове на провеждане: 10:00 – 13:00 ч.; 

Език на провеждане:  български 

Форма на обучение: дистанционна 


  Киберсигурност във Времената На Ai И Deep FakeПодготовка за Държавния изпит по гражданскоправни наукиОбучение с Ваучери